Стотина мотористи, близки и приятели се събраха вчера в 22:00 часа

...
</TD
>Стотина мотористи, близки и приятели се събраха вчера в 22:00 часа
Коментари Харесай

Нощно бдение в Русе в памет на загиналия моторист 

Стотина мотористи, близки и другари се събраха през вчерашния ден в 22:00 часа в Русе на мястото, където във вторник по същото време почина 25-годишният Владимир Великов. Младежът катастрофира с мотора си на бул. “Христо Ботев “, блъскайки погрешно пресичащ 70-годишен пешеходец. Владимир е умрял на място при рухването от мотора, а пешеходецът е в болница с заплаха за живота.

На своеобразния помен, който бе проведен за Влади, приятелите му разлепиха негови фотоси на мотор - какъвто ще го помнят постоянно, и клубната му тениска, под които възпламениха свещи и поставиха венци и цветя. В безмълвие и горест присъстващите почетоха паметта на трагично починалия собствен другар.

Бдението продължи близо час, след което приключи с мощен плач на мотори като прощално " довиждане “ с Влади. За сигурността на всички се бяха погрижили екипи на полицията, ситуирани по бул. “Христо Ботев “, предава Русе Медиа.

В памет на Влади през вчерашния ден в алени багри светна и Монументът на загиналия моторист " В името на живота и полет към безкрая " във Варна.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР